Odkrywanie (nie)wysłowionego - PEROŃ, Małgorzata (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2014)
Recenzja książki: Z. Zarębianka, Wtajemniczenia (w) Miłosza. Pamięć – duch(owość) – wyobraźnia, Homini, Kraków 2014.