Zakres badań biomedycznych a status zarodka ludzkiego - IRSAK, Anna (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2014)
Recenzja książki: W. Galewicz, Status ludzkiego zarodka a etyka badań biomedycznych, Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, Kraków 2013.