W poszukiwaniu istoty człowieczeństwa - DUTKOWSKA, Anna (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2014)
Sprawozdanie z konferencji „Osobliwość ewolucyjna natury ludzkiej. Od teorii działania po nadawanie sensu doświadczeniom”, KUL, Lublin, 5-6 XII 2013.