Jan Paweł II i Benedykt XVI o chrześcijańskiej radości - RITTER, Cezary (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2011)
Jan Paweł II i Benedykt XVI o chrześcijańskiej radości. Bibliografia wypowiedzi.