Aktualność Hegla - PIŁAT, Robert (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2013)
Recenzja książki: W. Chudy, Refleksje Heglowskie na początek trzeciego tysiąclecia, oprac. M. Chuda, Oficyna Naukowa, Warszawa 2012