Droga do zmian - KAUCHA, Krzysztof (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2012)
Recenzja książki: J.W. O’Malley SJ, Co się zdarzyło podczas Soboru Watykańskiego Drugiego, tłum. A. Wojtasik, Wydawnictwo WAM, Kraków 2011.