„Miejmy nadzieję!” - BURBA, Patrycja (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2012)
Sprawozdanie: Konferencja w dziewięćdziesiątą rocznicę śmierci ks. Idziego Radziszewskiego, KUL, Lublin, 23 II 2012.