Duszpasterstwo na walizkach - CEKIERA, Rafał (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2011)
Recenzja: Polscy migranci w Irlandii: wokół środowiska duszpasterstwa polonijnego. Szkice teologiczne 3 i społeczne, red. M. Grubka, M. Lisak, Euro Nexus Publishing House–Wydawnictwo Esprit, Kraków–Dublin 2010,