Antologia bioetyki, czyli o „naszym powracaniu do Europy” (rec.: Antologia bioetyki, t. 1, Wokół śmierci i umierania, t. 2, Początki ludzkiego życia, red. W. Galewicz, Universitas, Kraków 2009−2010) - ZDYBEL, Lech (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2011)
Review of Antologia bioetyki [“An Anthology of Bioethics”], vol. 1, Wokół śmierci i umierania [“Around Death and Dying,” vol. 2, Początki ludzkiego życia [“The Beginnings of Human Life”], ed. Włodzimierz Galewicz, Universitas, Kraków 2009−2010.