Prymas Wyszyński – myśliciel i przywódca (rec.: E. K. Czaczkowska, Kardynał Wyszyński, Świat Książki–Bertelsmann Media, Warszawa 2009) - DYBCIAK, Krzysztof (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2011)
Review of Ewa K. Czaczkowska’s, Kardynał Wyszyński, Świat Książki–Bertelsmann Media, Warszawa 2009.