Jak istnieje Jan Paweł II w polskiej literaturze? (Sesja naukowa „Wpływ Jana Pawła II na literaturę polską”, PAU, Kraków, 28 X 2010) - DYBCIAK, Krzysztof (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2011)
Report on a session “John Paul II’s Influence on Polish Literature,” Polish Academy of Arts and Sciences, Cracow, 28 Oct. 2010.