„Najchętniej szukałbym ich w wieczności...”. Z ks. abp. Józefem ŻYCIŃSKIM rozmawia Aleksandra KLICH - KLICH-SIEWIOREK, Aleksandra (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2011)
Extract from an interview with Abp. Józef Życiński made during the Holy Week 2010.