Status prawny garaży we wspólnotach mieszkaniowych - Luty, Janusz (Przegląd Prawno-Ekonomiczny, 2013)
Artykuł stanowi jeszcze jedno spojrzenie na problem lokali we wspólnotach mieszkaniowych. Tym razem został omówiony problem statusu prawnego lokali. Artykuł został podzielony na trzy części, w których każda ma na celu przybliżenie istoty prezentowanego zagadnienia. Na zakończenie autor wskazuje, iż status prawny garażu nie jest jednolity i zależy od wielu czynników.