Sprawozdanie z międzynarodowej konferencji pt. „Jakie będzie chrześcijaństwo przyszłości?...” - Beyga, Paweł Marcin (Studia Nauk Teologicznych PAN, 2021)
Sprawozdanie z międzynarodowej konferencji naukowej o charakterze interdyscyplinarnym pt. Jakie będzie chrześcijaństwo przyszłości? Doświadczenie religijne, kultura i racjonalność wiary w twórczości Romano Guardiniego, Papieski Wydział Teologiczny we Wrocławiu, 28 maja 2019 r.