Ksiądz profesor Waldemar Chrostowski. Laureat Nagrody Ratzingera (2014), redakcja Barbara Strzałkowska, Warszawa: Stowarzyszenie Biblistów Polskich 2014, 633 s. - Sakowicz, Eugeniusz (Studia Nauk Teologicznych PAN, 2020)
Recenzja