Abp Henryk J. Muszyński, Stańmy z radością przed obliczem Pana. Kontemplacja oblicza Bożego w człowieku i oblicza ludzkiego w Bogu, Wydawnictwo Bernardinum, Pelplin 2012, ss. 255. - Ropiak, Sławomir (Studia Nauk Teologicznych PAN, 2020)
Nie wymagane