Andrzej A. Napiórkowski OSPPE, Jezus Chrystus objawiony i objawiający. Chrystologia fundamentalna, Wydawnictwo WAM, Kraków 2008, ss. 208 (seria: Myśl Teologiczna, red. A. Baron, H. Pietras, t. 61). - Kaucha, Krzysztof (Studia Nauk Teologicznych PAN, 2020)
Recenzja