Sprawozdanie z działalności Komitetu Nauk Teologicznych Polskiej Akademii Nauk - Mastej, Jacenty (Studia Nauk Teologicznych PAN, 2020)
Sprawozdanie z działalności Komitetu Nauk Teologicznych Polskiej Akademii Nauk.