Artur Kasprzak, Kościół a nowoczesność. Rozeznanie pastoralne przemian społeczno-kulturowych we Francji po Soborze Watykańskim II - Grzywaczewski, Józef (Studia Nauk Teologicznych PAN, 2019)
Recenzja książki: Artur Kasprzak, Kościół a nowoczesność. Rozeznanie pastoralne przemian społeczno-kulturowych we Francji po Soborze Watykańskim II, WAM: Kraków 2018, ss. 487.