Aleksandra Nalewaj, Funkcje kobiet w Ewangelii według świętego Jana, Wydział Teologii Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, Olsztyn 2017, ss. 233. - Karczewski, Marek (Studia Nauk Teologicznych PAN, 2020)
Brak