Andriy Oliynyk CSsR, Συγκατάβασις τò φαινóμενoν. Interpretacja reguł kaznodziejskich św. Jana Chryzostoma w pismach Anthony’ego Coniarisa jako przykład współczesnej homiletyki prawosławnej - Sakowicz, Eugeniusz (Studia Nauk Teologicznych PAN, 2020)
Recenzja