Sprawozdanie z dotychczasowej działalności Komitetu Nauk Teologicznych PAN - Rusecki, Marian (Studia Nauk Teologicznych PAN, 2020)
Sprawozdanie z dotychczasowej działalności Komitetu Nauk Teologicznych PAN