Małgorzata Ganczar, Alicja Sytek, Informatyzacja administracji publicznej. Skuteczność regulacji, Wydawnictwo CeDeWu, Warszawa 2021 - Barczewska-Dziobek, Agata (Studia Prawnicze KUL, 2023)
Recenzja książki: Małgorzata Ganczar, Alicja Sytek, Informatyzacja administracji publicznej. Skuteczność regulacji, Wydawnictwo CeDeWu, Warszawa 2021, ss. 298.