Ogólnopolska konferencja naukowa pt. Równouprawnienie kościołów i innych związków wyznaniowych, połączona ze Zjazdem Katedr, Zakładów i Wykładowców Prawa Wyznaniowego, Jarnołtówek, 17–19 maja 2016 r. - Pluta, Katarzyna (Studia z Prawa Wyznaniowego, 2016)
Sprawozdanie z Ogólnopolskiej konferencji naukowej pt. "Równouprawnienie kościołów i innych związków wyznaniowych", połączonej ze Zjazdem Katedr, Zakładów i Wykładowców Prawa Wyznaniowego, Jarnołtówek, 17–19 maja 2016 r.