Ogólnopolska konferencja naukowa pt. Kwestie majątkowe w prawie wyznaniowym, Dwikozy k/Sandomierza, 15–16 września 2016 r. - Bielecki, Marek (Studia z Prawa Wyznaniowego, 2016)
Sprawozdanie z ogólnopolskiej konferencji naukowej pt. "Kwestie majątkowe w prawie wyznaniowym", Dwikozy k/Sandomierza, 15–16 września 2016 r.