7th ICLARS Conference "The Accommodation of Religion or Belief in the Public Sphere: Undeserved Privilege or Fundamental Right?", Notre Dame, Indiana, October 21–23, 2024 - Savić, Vanja-Ivan (Studia z Prawa Wyznaniowego, 2024)
Sprawozdanie z VII międzynarodowej konferencji pt. Akomodacja religii lub przekonań w sferze publicznej: Nienależny przywilej czy prawo podstawowe?, zorganizowanej na Uniwersytecie Notre Dame w stanie Indiana (USA) w dniach 21–23 października 2024 r. Jej organizatorem było międzynarodowe konsorcjum ICLARS (The International Consortium for Law and Religion Studies).