Marcin A. Mielczarek, Realizacja wolności religijnej w zatrudnieniu pracowniczym, Warszawa: Difin SA 2013, ss. 293 - Stanisz, Piotr (Studia z Prawa Wyznaniowego, 2015)
Recenzja monografii Marcina A. Mielczarka pt. "Realizacja wolności religijnej w zatrudnieniu pracowniczym", Warszawa: Difin SA 2013, ss. 293