Sprzeciw sumienia w praktyce medycznej – aspekty etyczne i prawne, red. Piotr Stanisz, Jakub Pawlikowski, Marta Ordon, Lublin: Wydawnictwo KUL 2014, ss. 234 - Gądzik, Zuzanna (Studia z Prawa Wyznaniowego, 2015)
Recenzja publikacji pokonferencyjnej pt. "Sprzeciw sumienia w praktyce medycznej – aspekty etyczne i prawne", red. Piotr Stanisz, Jakub Pawlikowski, Marta Ordon, Lublin: Wydawnictwo KUL 2014, ss. 234