Konferencja naukowa pt. Korelacje wolności religijnej indywidualnej i wspólnotowej, Jastrzębia Góra, 9-10 kwietnia 2015 r. - Mezglewski, Artur (Studia z Prawa Wyznaniowego, 2015)
Sprawozdanie z konferencji naukowej pt. "Korelacje wolności religijnej indywidualnej i wspólnotowej", Jastrzębia Góra, 9-10 kwietnia 2015 r.