Wykład dr. Nikolasa Nikasa pt. Wokół kształtu ustawy o in vitro – współczesna medycyna i biotechnologia a nowe kierunki działań prawnych, Lublin, 14 kwietnia 2015 r. - Chołody, Kacper (Studia z Prawa Wyznaniowego, 2015)
Sprawozdanie z wykładu wygłoszonego przez dr. Nikolasa Nikasa pt. "Wokół kształtu ustawy o in vitro – współczesna medycyna i biotechnologia a nowe kierunki działań prawnych", Lublin, 14 kwietnia 2015 r.