XII Ogólnopolskie Sympozjum Prawa Wyznaniowego pt. Wolność sumienia i religii a bezpieczeństwo i porządek publiczny, Zabuże, 14-16 września 2015 r. - Mastalerczyk, Katarzyna (Studia z Prawa Wyznaniowego, 2015)
Sprawozdanie z XII Ogólnopolskiego Sympozjum Prawa Wyznaniowego pt. "Wolność sumienia i religii a bezpieczeństwo i porządek publiczny", Zabuże, 14-16 września 2015 r.