Międzynarodowa konferencja naukowa pt. Corps, religion et diversité, Strasbourg, 30 września – 1 października 2015 r. - Zawiślak, Michał (Studia z Prawa Wyznaniowego, 2015)
Sprawozdanie z międzynarodowej konferencji naukowej pt. "Corps, religion et diversité", Strasbourg, 30 września – 1 października 2015 r.