Sprawozdanie z pokazu filmu dokumentalnego "La Séparation" w reżyserii Françoise Hanss, połączonego z dyskusją naukową na temat świeckości państwa, Strasbourg, 5 listopada 2015 r. - Zawiślak, Michał (Studia z Prawa Wyznaniowego, 2015)
Sprawozdanie z pokazu filmu dokumentalnego "La Séparation" w reżyserii Françoise Hanss, połączonego z dyskusją naukową na temat świeckości państwa, Strasbourg, 5 listopada 2015 r.