Sesja naukowa pt. Klauzula sumienia, Warszawa, 20 lutego 2014 r. - Czelny, Michał (Studia z Prawa Wyznaniowego, 2014)
Sprawozdanie z konferencji naukowej pt. "Klauzula sumienia’, Warszawa, 20 lutego 2014 r.