XI Ogólnopolskie Sympozjum Prawa Wyznaniowego pt. Aktualne problemy wolności myśli, sumienia i wyznania, Lublin, 15-17 maja 2014 r. - Ordon, Marta; Szczęch, Urszula (Studia z Prawa Wyznaniowego, 2014)
Sprawozdanie z XI Ogólnopolskiego Sympozjum Prawa Wyznaniowego pt. "Aktualne problemy wolności myśli, sumienia i wyznania", Lublin, 15-17 maja 2014 r.