Międzynarodowa konferencja naukowa z cyklu Religion and Territory, Lublin, 23-24 października 2014 r. - Chołody, Kacper (Studia z Prawa Wyznaniowego, 2014)
Sprawozdanie z Międzynarodowej konferencji naukowej z cyklu Religion and Territory, Lublin, 23-24 października 2014 r.