Konferencja naukowa pt. Ochrona danych osobowych w Kościele, Warszawa, 25 lutego 2016 r. - Czelny, Michał (Studia z Prawa Wyznaniowego, 2016)
Sprawozdanie z konferencji naukowej pt. "Ochrona danych osobowych w Kościele", Warszawa, 25 lutego 2016 r.