IV Konferencja ICLARS pt. Freedom of/for/from/within Religion, Oxford, 8–11 września 2016 r. - Rynkowski, Michał (Studia z Prawa Wyznaniowego, 2016)
Sprawozdanie z IV Konferencji ICLARS pt. "Freedom of/for/from/within Religion", Oxford, 8–11 września 2016 r.