XI Opolskie Colloquium Prawno–Historyczne, Brzeg, 6-7 października 2015 r. - Szymański, Andrzej (Studia z Prawa Wyznaniowego, 2015)
Sprawozdanie z XI Opolskiego Colloquium Prawno–Historycznego, Brzeg, 6-7 października 2015 r.