Sympozjum naukowe pt. Prawo małżeńskie Kościołów chrześcijańskich w Polsce w kontekście wyznaniowej formy małżeństwa cywilnego, Warszawa, 26 marca 2014 r. - Ordon, Marta (Studia z Prawa Wyznaniowego, 2014)
Prawozdanie z Sympozjum naukowego pt. "Prawo małżeńskie Kościołów chrześcijańskich w Polsce w kontekście wyznaniowej formy małżeństwa cywilnego", Warszawa, 26 marca 2014 r.