Międzynarodowa konferencja naukowa pt. Obecność krzyża w przestrzeni publicznej państw europejskich, Lublin, 12-13 listopada 2014 r. - Starzecka, Katarzyna (Studia z Prawa Wyznaniowego, 2014)
Sprawozdanie z Międzynarodowej konferencji naukowej pt. "Obecność krzyża w przestrzeni publicznej państw europejskich", Lublin, 12-13 listopada 2014 r.