Буденність як спосіб і якість життя (кілька спостережень над книгою Теодозії Зарівної Сходження на Кайзервальд) - Korbicz, Halina (TEKA Komisji Polsko-Ukraińskich Związków Kulturowych, 2020)
Recenzja książki