Sprawozdanie z Międzynarodowej konferencji pt. Motyw choroby w historii literatury i kultury posttotalitarnych państw Europy Środkowo-Wschodniej - Kaczmarczyk, Marta (TEKA Komisji Polsko-Ukraińskich Związków Kulturowych, 2021)
Sprawozdanie z konferencji.