„O naturze teologii”. Sprawozdanie z konferencji naukowej Towarzystwa Teologów Dogmatyków w dniach 14–16 września 2020 roku - Słowak, Karol (Teologia w Polsce, 2020)
Sprawozdanie z konferencji naukowej Towarzystwa Teologów Dogmatyków w dniach 14–16 września 2020 roku