Międzynarodowe sympozjum naukowe „Kościół i człowiek”, Kraków, 1–2 marca 2021 roku - Kuchta, Damian (Teologia w Polsce, 2021)
Sprawozdanie z Międzynarodowego sympozjum naukowe „Kościół i człowiek”, Kraków, 1–2 marca 2021 roku.