Sławomir Zatwardnicki, Biblia „po katolicku”, czyli dlaczego nie sola Scriptura, Poznań, Wydawnictwo W drodze 2023, ss. 144 - Bujak, Janusz (Teologia w Polsce, 2023)
Recenzja książki: Sławomir Zatwardnicki, Biblia „po katolicku”, czyli dlaczego nie sola Scriptura, Poznań, Wydawnictwo W drodze 2023, ss. 144