Halina Irena Szumił, Magister veritatis et caritatis. Sługa Boży ks. Wincenty Granat (1900−1979), Sandomierz 2023, ss. 330. - Barth, Grzegorz (Teologia w Polsce, 2024)
Recenzja książki: Halina Irena Szumił, Magister veritatis et caritatis. Sługa Boży ks. Wincenty Granat (1900−1979), Sandomierz 2023, ss. 330.