"Kościół i Kościoły". Interdyscyplinarne Sympozjum Ogólnopolskie - Napiórkowski, Andrzej (Teologia w Polsce, 2025)
Relacja z sympozjum organizowanego przez pracowników naukowych Uniwersytetu Papieskiego Jana Pawła II w Krakowie (3 marca 2025 roku w Lublinie).