Leila Miller, Trent Horn, Tak zostaliśmy stworzeni. Jak przygotować dzieci do zmierzenia się ze współczesnymi wyzwaniami moralnymi, tłum. Adam Świeżyński, Fundacja Prodoteo, Warszawa 2024, 226 s. - Budziński, Adam (Teologia w Polsce, 2025)
Recenzja książki: Leila Miller, Trent Horn, Tak zostaliśmy stworzeni. Jak przygotować dzieci do zmierzenia się ze współczesnymi wyzwaniami moralnymi, tłum. Adam Świeżyński, Fundacja Prodoteo, Warszawa 2024, 226 s.