Misja "ad intra" i "ad extra". Sprawozdanie z międzynarodowego sympozjum naukowego "Kościół i misja", Rzym, 18-19 lutego 2019 roku - Żyła, Magdalena (Teologia w Polsce, 2020)
Sprawozdanie z międzynarodowego sympozjum naukowego "Kościół i misja", Rzym, 18-19 lutego 2019 roku.